Brandweer Houten
Na alle ploegen gehad te hebben is de mening gelijk luidend. Men is zeer enthousiast en tevreden over de inbreng van de instructeurs en datgeen wat beoefend kan worden. De theorie is hiervan in de weken ervoor behandeld. De ervaring van de deelnemers leert dat hierdoor geen stress ontstaat op de praktijktraining zelf om toch alles op tijd gedaan te hebben. Deelnemers krijgen daardoor de tijd om de juiste prioriteiten te stellen en tot uitvoer te brengen. De kracht van deze training ligt in mijn beleving dan ook in “ga het maar doen” met je opgedane kennis. Door na elke inzet dit steeds aan te vullen met “waarom zo gedaan”, “waar liep je tegen aan” en “hoe zou het ook gekund hebben” bereik je het grootste leereffect. Hulde dus aan je instructeurs en de training opzet.
Presentatie CD
De presentatie is zeer duidelijk en goed van opzet. Herkenbaar aan de filmpjes en goede detailfoto’s. Kortom prima verzorgd door het ook mee te geven. Veel hebben het thuis voorafgaande aan de training nog bekeken heb ik begrepen, dus ook dat is functioneel.
Bedankt dus en het is een goede keuze geweest dit zo af te nemen.
Brandweer Kaag & Braassem
Beste medewerkers Fireflash, jullie zijn er weer in geslaagd om een zeer belangrijk onderdeel aan het realistisch oefenen toe te voegen, namelijk het oefenen met vrachtauto’s. De twee oefenavonden zijn hier met veel enthousiasme ontvangen, zowel de theorie als het praktijk gedeelte. Het was zeer leerzaam, en zeker aan te raden voor andere korpsen. Een aantal foto’s staan op onze site (www.brandweerja.nl) Fireflash, veel succes met deze nieuwe stap in jullie brandweeronderwijsbedrijf. met vr gr Leo Olijerhoek, Brandweer Kaag en Braassem.

 

Brandweer Harderwijk

Brandweer Harderwijk heeft dit jaar als een van de eersten gebruik gemaakt van de training zware hulpverlening aangeboden door Fireflash. Vier oefenavonden is er hard gewerkt door zowel instructeurs van Fireflash als het personeel van de brandweer. Leerzame avonden waarbij diverse technieken uitgeprobeerd konden worden. Met name het werken in twee groepen van zes personen aan twee verschillende cabines was een succes. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de training. Iedereen die aan deze training heeft meegewerkt bedankt, het was soms improviseren maar het resultaat mag er zijn.

 

Website by Webroots